Thuisstudie Taal Opleidingen (Uitgelichte Studie apr '19)

De thuisstudie opleidingen en cursussen waarin het leren van een taal centraal staat behoren al een aantal jaren tot de meest bezochte opleidingen op onze thuisstudie vergelijkingssite. Het 'extra' uitlichten van taalcursussen lijkt daardoor wellicht overbodig. Doordat het zomerseizoen echter al in zicht begint te komen leek het ons toch een goed idee de taalcursussen eens extra in het zonnetje te zetten. 

Wil jij al tijdens jouw komende zomervakantie mee kunnen praten met de lokale bevolking van je vakantie bestemming? Dan is dit het moment om te kiezen uit een van de vele thuisstudie taalcursussen. Begin jij namelijk vandaag? Dan kun jij nog deze zomer de door jou geleerde talenkennis in de praktijk gebruiken. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids

 

  • Studieverklaring
  • 1 tot 13 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI - NHBO

Je leert de basis kennis van een taal al binnen één maand.

Wie opzoek is naar een thuisstudie taalcursus ontdekt al snel dat het aanbod aan opleidingen enorm is. Om een goede keuze te kunnen maken is het daarom praktisch om vooraf te bedenken hoeveel tijd jij aan het leren van een taal kunt besteden. Wil jij de taal volledig kunnen spreken? Dan is een tijdsinvestering van 13 maanden niet ongebruikelijk. Is het echter jouw doel om de basis van een taal te leren spreken en verstaan? Kies dan voor een van de korte opleidingen, bijvoorbeeld een opleiding met een studieduur van slechts een maand.  

Waarom zijn deze opleidingen uitgelicht:

Jouw vakantie wordt nog leuker en relaxter wanneer jij de taal spreekt en verstaat.

Een hoop mensen nemen zich tijdens de vakantie voor om het komende jaar een nieuwe taal te leren. Deze motivatie neemt, net als het ontspannen vakantie gevoel, na thuiskomst vaak alweer snel af. Zonde! Aangezien juist de maanden die aan de vakantie vooraf gaan mogelijkheden bied om tijdig de basis van de door jou gewenste taal te leren. Wie begint in de maand april kan daardoor, zeker bij de korte taalcursussen, nog voor het vakantie seizoen start een taalstudie afronden. 

Hoelang duurt deze opleiding:

De studie duur van een thuisstudie talencursus hangt voornamelijk af van de opleidingsvariant die je kiest. Kies jij bijvoorbeeld voor een 'snel cursus'? Dan kun jij al binnen één maand de cursus succesvol afronden. 

Belangrijk om te melden is dat deze opleidingen niet allemaal tot hetzelfde niveau behoren. Op onze site vind je bijvoorbeeld taal opleidingen op de volgende niveaus:  

  • Taalcursussen voor onderweg (studieduur gemiddeld 1 maand). 
  • Taalcursussen voor beginners (studie duur gemiddeld 12 maanden). 
  • Taalcursussen voor gevorderden (studieduur gemiddeld 12 tot 14 maanden). 
  • Zakelijke taalcursussen (studieduur gemiddeld 12 tot 14 maanden).

Bij vrijwel alle niveau's bestaat de mogelijkheid om de cursus (gedeelte) klassikaal te volgen of deze juist compleet vanuit huis af te ronden.

Aanbod thuisstudie taalcursussen

Niet alleen het aanbod van thuisstudie taalcursussen is enorm groot. Ook het aantal thuisstudie opleiders zijn op dit gebied enorm te noemen. Natuurlijk kies jij zelf welk opleidingsinstituut het beste bij jou past. Om het overzicht zo goed mogelijk te bewaren hebben wij er op Studieknop voor gekozen uitsluitend de thuisstudie taalcursussen van de vijf grootste thuisstudie opleiders met elkaar te vergelijken.  

Wil jij graag meer informatie over een van de thuisstudie taalcursussen ontvangen? 

Vergelijk de prijzen en vraag volledig kosteloos en vrijblijvend een of meerdere studiefolders aan. Het vergelijken van studieduur en prijzen kan gemakkelijk en snel via studieknop.nl Het aanvragen van een studiefolder is vrijwel even gemakkelijk. Onderaan iedere taalcursus opleiding worden namelijk direct de linken naar de gekozen taalcursus getoond.

>> Bekijk en vergelijk direct het complete aanbod <<

Weet jij al precies welke opleidingsaanbieder jouw voorkeur heeft? Dan kan jij ook direct een studiefolder aanvragen via een van de onderstaande links. 


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top