Thuisstudie Opleiding Dating Coach (Uitgelichte Studie feb '19)

Zie jij direct wanneer twee mensen een perfecte match zijn? En ben jij iemand waar mensen altijd bij aankloppen voor liefdesadvies? Dan zijn jij en de thuisstudie opleiding dating coach een perfecte match. Deze opleiding brengt jouw 'match making skills' naar een hoger niveau en jij leert in deze opleiding direct hoe jij jouw 'oog voor de liefde' commercieel in kunt zetten.

Vind jij het opzetten van een eigen bedrijf een beetje spannend? Geen zorgen! Wanneer jij deze opleiding volgt bij de NHA kun jij gebruik maken van het advies van een professionele ondernemerscoach. Bij hem of haar kun jij terecht met al jouw vragen over het opzetten van een eigen bedrijf.

Meer Informatie  Gratis StudieGids

 

 • Certificaat
 • 9 Maanden
 • Beroepsopleiding
 • NHA

Voor sommige mensen lijkt het vinden van ‘de ware’ liefde haast een onmogelijke opgave.

Het vinden van een goede levenspartner is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sterker nog, voor sommige mensen lijkt het vinden van ‘de ware liefde' haast een onmogelijke opgave. Herken jij dit probleem totaal niet? En ben jij iemand die eigenlijk vrijwel direct door heeft wanneer twee mensen een goede match zijn? Zet dan jouw talent in voor het helpen van andere mensen en laat jezelf opleiden tot een professionele dating coach.

Waarom is deze opleiding uitgelicht:

Februari is de maand van de liefde.

Februari is de maand van de liefde en het begin van een tijd waarin veel mensen weer (opnieuw) beginnen te dromen over het ontmoeten van de juiste persoon. Dit maakt februari, volgens ons, de perfecte maand om de opleiding van Dating Coach flink onder de aandacht te brengen.

Dat het vinden van een nieuwe levensgezel niet altijd gemakkelijk is. Dat wordt bewezen door het feit dat het aantal singles de afgelopen jaren enorm is toe genomen. De vraag naar een goede en professionele dating coach is daardoor ook een van de belangrijkste redenen om deze opleiding een keer extra uit te lichten.

Hoelang duurt deze opleiding:

Gemiddeld heeft de thuisstudie opleiding dating coach een studieduur van 9 maanden.

Belangrijk om te melden is dat deze opleiding valt onder het niveau "ondernemingsopleiding" dit betekent ondermeer dat:

 • Jij na het volgen van deze opleiding een instituutsdiploma diploma ontvangt (deze kun jij zien en gebruiken als een certificaat voor het volgen van deze cursus).
 • Jij deze cursus geheel op jouw eigen tempo kunt volgen en (wanneer dit voor jou een vereiste is) jij deze opleidingscursus af kunt ronden zonder examen of studiebegeleiding.

Korte omschrijving van de thuisstudie opleiding: Dating Coach

In deze opleiding komen alle onderwerpen aanbod waar jij als toekomstig dating coach mee te maken zult krijgen. Bij deze onderwerpen kun jij onder andere denken aan communicatie, het gedrag van de mens en het maken van sociale contacten. Daarnaast leer jij ook hoe het coachen van mensen in de praktijk er uit ziet. Zo krijg jij bijvoorbeeld informatie over de verschillende soorten gesprekken die een dating coach voert met cliënten.

 De opleiding van dating coach is opgedeeld in de volgende vijf vakgebieden:

 • Werkterrein als dating coach
 • Praktische psychologie
 • Dating coaching in de praktijk
 • Liefde en verbondenheid
 • Een praktijk opzetten

De opleiding is gericht op het opzetten van een eigen bedrijf. Wil jij liever als dating coach aan de slag in loondienst? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Wil jij graag meer informatie over deze thuisstudie opleiding ontvangen? 

Vraag dan volledig kosteloos en vrijblijvend, via onderstaande knop(pen), een studiegids aan.


Studiegids: Thuisstudie Opleiding Dating Coach

Gratis studiegids NHA

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top