MBO Applicatie- en mediaontwikkelaar (uitgelichte studie nov ‘19)

De thuisstudieopleiding MBO Applicatie- en mediaontwikkelaar is een opleiding die helemaal past binnen het digitale tijdperk waarin wij leven. Tijdens deze volledige MBO opleiding leer jij onder meer hoe jij zelf applicaties ontwerpt, beheert en onderhoud. Na het volgen van deze opleiding kun jij daarom, met goed vertrouwen, op zoek naar een baan binnen het vakgebied ICT.

Over de waardering van jouw diploma hoef jij geen zorgen te maken - de MBO thuisstudie opleidingen die wij deze maand belichten worden namelijk op alle fronten volledig erkend. Daarnaast worden deze opleidingen ook regelmatig gecontroleerd door de inspectie van onderwijs.

Meer Informatie  Gratis StudieGids

 

 • MBO Diploma
 • 24 - 36 Maanden
 • MBO
 • LOI - NTI

“De vraag naar gediplomeerde applicatiebeheerders is groot en groeit”

Wanneer je regelmatig een vacature site bezoekt is het je vast wel eens opgevallen dat de vraag naar (functioneel) applicatiebeheerders bijzonder groot is en nog steeds sterk groeit. Ben jij een creatieve en probleemoplossende computerexpert? Dan is dit natuurlijk goed nieuws omdat jij, na het behalen van jouw diploma, al vrij snel aan de slag kunt binnen dit dynamische werkveld.

Waarom is deze opleiding uitgelicht:

“Beschik jij niet over de tijd of de middelen die nodig zijn voor een reguliere opleiding? Dan is deze thuisstudie de perfecte oplossing.”

De MBO thuisstudie opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar verdiend om meerdere redenen een klein beetje extra aandacht. De belangrijkste reden? Dat is het feit dat je deze opleiding nu ook als thuisstudie kunt volgen. Het toevoegen van deze studievorm is bijzonder positief omdat het vanaf nu mogelijk is om de opleiding naast een betaalde baan te kunnen volgen.

Hoelang duurt deze opleiding:

Gemiddeld heeft de thuisstudie opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar een studieduur van 24 tot 36 maanden.

Belangrijk om te melden is dat deze opleiding valt onder het niveau "MBO 4 opleiding" dit houdt ondermeer in dat:

 • Jij na het volgen en succesvol afronden van deze opleiding een erkend MBO diploma ontvangt op niveau 4. 
 • Jij een opleiding volgt die door werkgevers alsook het ministerie van onderwijs wordt erkend. 
 • Jij de keuze hebt de opleiding volledig klassikaal te volgen of (voor het grootste gedeelte) de opleiding als thuisstudie kunt volgen.

Korte omschrijving van de thuisstudie opleiding: Applicatie- en mediaontwikkelaar

Deze opleiding is met zorg samengesteld en sluit volledig aan op de praktijk. De vaardigheden die jij tijdens deze opleiding leert zijn dan ook zeer uiteenlopend en divers. Een aantal voorbeelden van onderwerpen die, tijdens de opleiding, aan bod komen zijn:

 • Ontwerp en ontwikkeling van informatiesystemen
 • Programmeren (PHP, HTML)
 • Werken met databases en SQL
 • Loopbaan en burgerschap
 • Het testen en implementeren van software

Volg gratis een proefles: 

Ben jij geïnteresseerd in deze volledige thuisstudie MBO opleiding, maar zou jij graag vooraf willen ervaren of deze studievorm bij je past? Volg dan gratis een proefles.

Gratis proefles LOI 


Wil jij graag meer informatie over deze thuisstudie opleiding ontvangen? 

Vraag dan volledig kosteloos en vrijblijvend, via onderstaande knop(pen), een studiegids aan.


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top