Basisopleiding: Luchtvaartdienstverlener (Uitgelichte Studie April '18)

Wil jij werken in een dynamische internationale omgeving, waar veiligheid en servicegerichtheid voorop staan en waar het werk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar doorgaat? Dan is deze basisopleiding Luchtvaardienstverlener zeer geschikt voor jou. Deze thuisstudie opleiding brengen wij deze maand graag extra onder de aandacht doordat deze opleiding (als thuisstudie) uniek is en uitsluitend te volgen is bij de NTI.
Meer Informatie  Gratis StudieGids

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NTI

Waarom is deze opleiding uitgelicht:

Deze thuisstudie opleiding brengen wij deze maand graag extra onder de aandacht doordat deze opleiding (als thuisstudie) uniek is en uitsluitend is te volgen via de NTI. Daarnaast past deze opleiding helemaal bij het komende (zomer)vakantie seizoen. Het aantal vliegende vakantiegangers lijkt ieder jaar te nemen, waardoor ook de vraag naar goed opgeleid personeel groeit. Door deze groeinde vraag is deze opleiding klaar voor de toekomst, en maakt dat deze thuisstudie opleiding je kansen op de banenmarkt, nu en in de toekomst, vergroot.

Hoelang duurt deze opleiding:

Gemiddeld heeft de basisopleiding luchtvaartdienstverlener een studieduur van 6 maanden.

Belangrijk om te melden is dat deze opleiding valt onder het niveau "basisopleiding" dit betekend onder andere dat:

  • Je een officieel diploma ontvangt
  • Je kunt de opleiding binnen 6 maanden af kunt ronden
  • Je geen stage hoeft te lopen
  • Het lesgeld voor deze basisopleiding lager is dan voor een vergelijkbare mbo-opleiding.

Korte omschrijving van de Basisopleiding: Luchtvaartdienstverlener

Wat doet een luchtvaartdienstverlener? Een luchtvaartdienstverlener kan werken op de luchthaven of in een vliegtuig. Je dient als luchtvaartdienstverlener sociaal en representatief te zijn en goed kunnen presteren onder hectische omstandigheden. Als luchtvaartdienstverlener kun je de volgende werkzaamheden verrichten: passagiers inchecken en bagage labelen; vragen beantwoorden van passagiers; problemen voor passagiers oplossen; begeleiden en verzorger van passagiers tijdens de vlucht. Met de basisopleiding Luchtvaartdienstverlener zet je een belangrijke stap richting een dynamische en uitdagende loopbaan in de luchtvaartsector. Je wordt uitstekend voorbereid om in een internationale omgeving aan de slag te gaan en leert hoe je perfecte service kunt bieden.

Wil jij graag meer informatie over deze opleiding: 

Vraag dan volledig kosteloos en vrijblijvend, via onderstaande knop, de gratis studiegids aan of lees direct meer informatie over deze thuisstudie opleiding op de NTI pagina: Basisopleiding Luchtvaartdienstverlener.


Studiegids: Basisopleiding Luchtvaartdienstverlener:

Gratis studiegids NTI

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top