De voordelen van de NTI

Voordelig lesgeld zonder verrassingen. 

Bij NTI betaal je geen kosten voor studiemateriaal, afstuderen en reprorecht. NTI hanteert namelijk een all-in concept. Hierdoor ben jij een stuk voordeliger uit dan bijvoorbeeld bij reguliere mbo-instellingen.

Erkende cursussen, gewaardeerd in het bedrijfsleven

Bij NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt.Prettige en deskundige begeleiding door ervaren docenten. 

Flexibel studeren Studeren met veel persoonlijk contact

NTI werkt met eigen docenten - wat betekend dat zij niet alleen de lesstof goed begrijpen, maar ook dat zij de door jouw gekozen opleiding volledig kennen. Daarnaast werkt NTI met mentoren die je begeleiden tijdens de gehele studie. Ook contact met medestudenten is mogelijk bij NTI. Dit kan via het forum maar ook tijdens de eventuele klassikale onderwijsmomenten.

Modern studeren via de online leeromgeving

Als NTI-student maak je gebruik van de online leeromgeving. Hiermee kan je zelf bepalen waar en wanneer je studeert. In de online leeromgeving onderhoud je contact met je docenten en medestudenten en heb je een overzicht van je praktijkdagen en cijfers. Daarnaast vind je er ondersteunende video's, MemoTrainers om de stof te oefenen, webinars en kennisclips waarin specifieke onderwerpen worden uitgelegd. 

Jouw persoonlijke mentor voor uw studiebegeleiding

Jouw mentor staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over het inplannen van examens en het inleveren van huiswerk. Je kunt jouw mentor op verschillende manieren bereiken: telefonisch, via de chat of per e-mail.

Studeren op kosten van de werkgever en/of de fiscus

De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekend dat de meeste opleidingen (hobby cursussen uitgelosten) voldoen aan de eisen voor het afschrijven van studiekosten.

Studeren op jouw moment

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top