Thuisstudieaanbieders voor en nadelen

Thuisstudieaanbieders voor en nadelen

Het uitzoeken van een thuisstudie is best een ingewikkeld klusje, zeker wanneer jij nog niet helemaal zeker weet welke thuisstudie jij (uit de honderden) thuisstudies het liefst wilt gaan volgen. Iedere thuisstudie heeft daarbij ook nog eens zijn eigen specifieke voor en nadelen - de ene studie duurt bijvoorbeeld langer, maar kost vervolgens weer iets meer etc. Wanneer jij een duidelijk beeld hebt van welke thuisstudie jij wilt gaan volgen, dan komt direct de volgende vraag naar boven; "Voor welke thuisstudie aanbieder zal ik kiezen". Via deze pagina hopen wij jou een klein stukje op weg te kunnen helpen bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Iedere thuisstudieaanbieder heeft zijn eigen voordelen:

Het laagste lesgeld van Nederland.

Bij Laudius ontvang je geen cadeau(s) bij een opleiding. Dit is niet omdat zij jou deze niet gunnen, maar omdat je cadeaus in de praktijk eigenlijk gewoon zelf betaald doordat deze is verwerkt in de prijs van je thuisstudie. Doordat Laudius er voor gekozen heeft dit niet te doen zijn zij in staat om hun thuisstudies tegen het laagste lesgeld in Nederland aan te bieden. 

Bekijk alle voordelen van Laudius

.

Op alle fronten erkend.

Een opleiding volgen voor je werk of carrière, heeft vooral zin als je daarmee een diploma haalt dat waardevol is en door het bedrijfsleven gewaardeerd wordt. Kwaliteit leveren en opleiden voor erkende diploma’s is bij LOI dan ook altijd het vertrekpunt. 

Bekijk alle voordelen van de LOI

.

Voordelig lesgeld zonder verrassingen. 

Bij NTI betaal je geen kosten voor studiemateriaal, afstuderen en reprorecht. NTI hanteert namelijk een all-in concept. Hierdoor ben jij een stuk voordeliger uit dan bijvoorbeeld bij reguliere mbo-instellingen.

Bekijk alle voordelen van de NTI

.

Wanneer je er voor kiest om een thuisstudie te gaan volgen via de NHA dan heeft deze keuze de volgende voordelen:

Niet geslaagd = Lesgeld terug garanties. 

De niet geslaagd = lesgeld terug garantie geldt voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding. Heb je alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen opgeweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de de lesstof voor het betreffende examen) retour.

Bekijk alle voordelen van de NHA

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top