MBO Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Een sociaal-maatschappelijk dienstverlener is breed inzetbaar en kan met diverse doelgroepen werken. Denk aan jongeren, ouderen, verslaafden of psychiatrisch patiënten. Je helpt hen om zo goed mogelijk hun draai te vinden in de maatschappij. Naast vakkennis zijn betrokkenheid, assertiviteit en een flinke dosis inlevingsvermogen daarbij vereist.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • MBO Diploma
  • MBO
  • LOI - NTI

MBO Thuisstudie opleiding: sociaal maatschappelijk dienstverlener

Het korte MBO-programma Sociaal-maatschappelijk dienstverlener is de ideale keuze voor iedereen die op MBO-niveau vakkennis wil opdoen over het beroep sociaal-maatschappelijk dienstverlener. De opleiding is ook een aanrader voor wie de volledige MBO-opleiding wil volgen, maar (nog) niet aan de vooropleidingseisen voldoet of nog geen stage kan of wil lopen. Dit korte MBO-programma omvat de volledige MBO-opleiding, met uitzondering van de BPV (stage), de keuzedelen en de algemene modules Nederlands, Engels, Rekenen en Loopbaan & burgerschap.

Leer de basiskennis van het vak Sociaal maatschappelijk dienstverlener. Geen vooropleidingseis!

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top