Onderwijs en Kinderen

Onderwijs en Kinderen

Droom jij van een baan als onderwijsassistent, of wil jij aan de slag als medewerker in de kinderopvang? En ben jij opzoek naar een (volledige) thuisstudie MBO-opleiding die jouw voor deze werkzaamheden opleid? Dan is een thuisstudie MBO-opleiding uit de categorie ‘onderwijs en kinderen' precies waar jij naar opzoek bent. In deze thuisstudie categorie vind je namelijk het complete aanbod MBO-opleidingen van Nederlands grootste en bekendste thuisstudie aanbieders. Een MBO-opleiding uitkiezen en vergelijken op StudieKnop gaat gemakkelijk en snel. Zo staat bij iedere opleiding onder andere vermeld bij welke afstandsonderwijs instelling je de opleiding kunt volgen, wat de gemiddelde studieduur van de opleiding is en wat de opleiding bij iedere afstandsonderwijs aanbieder kost.

Dit korte MBO-programma omvat de volledige MBO-opleiding Onderwijsassistent, met uitzondering van de BPV (stage), de keuzedelen en de algemene modules Nederlands, Engels, Rekenen en Loopbaan & burgerschap. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a, de functie en taken van een onderwijsassistent, onderwijsprocessen, het bieden van ondersteuning bij diverse vakken, pedagogiek, computervaardigheden, kwaliteitszorg en het werken in een team op school.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • MBO Diploma
  • MBO
  • LOI - NTI

.

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de MBO thuisstudie opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang. Ben jij opzoek naar een opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang op MBO niveau? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • MBO Diploma
  • MBO
  • LOI - NTI

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top