MBO Medewerker Human Resource Management

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de MBO thuisstudie opleiding Medewerker Human Resource Management. Ben jij opzoek naar een opleiding Human Resource Management op MBO niveau? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • MBO Diploma
  • 24 - 36 Maanden
  • MBO
  • NTI

MBO Thuisstudie opleiding: Medewerker Human Resource Management

Tijdens de basisopleiding Medewerker HRM volg je inhoudelijke vakken die de basisbeginselen van HRM behandelen. Hierbij zijn niet alleen administratieve vaardigheden van belang, maar vooral ook juridische. Je verdiept je bijvoorbeeld in arbeidsrecht: welke verschillende arbeidsovereenkomsten zijn er en hoe zien deze er inhoudelijk uit? Welke wet- en regelgeving bestaat er rondom de rechtspositie van werknemers? Je leert de procedures rondom verlof, werkvergunning en gelijke behandeling, zodat je werknemers op de juiste manier kunt helpen en adviseren.


De Thuisstudie MBO Medewerker Human Resource Management vergelijken:

Laagste Prijs

MBO Medewerker Human Resource Management
MBO Medewerker Human Resource Management
Duur: 6 maanden
Soort: MBO
Prijs eenmalig:
€ 1796,76
Of maandelijks € 49,91

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top