MBO

MBO

Ben jij opzoek naar een volledige thuisstudie MBO-opleiding waarmee jij een wettelijk erkend diploma kunt halen? Dan ben jij op Studieknop aan het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk het complete aanbod MBO opleidingen van Nederlands grootste en bekendste thuisstudie aanbieders. De getoonde opleidingen worden aangeboden volgens de derde leerweg en voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen van de Onderwijsinspectie.

Thuisstudie MBO-Opleidingen vergelijken

Om het vinden van de (bij jou) best passende MBO-opleiding makkelijker te maken hebben wij het aanbod MBO-opleidingen onderverdeeld in onderstaande categorieën. Daarnaast staat bij iedere opleiding vermeld welke afstandsonderwijs instellingen de opleiding aanbieden, hoelang de opleiding gemiddeld duurt en wat de opleiding bij iedere afstandsonderwijs aanbieder kost.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top