HBO Cursus Juridische vaardigheden

Tijdens de korte HBO thuisstudie opleiding 'juridische vaardigheden' leer jij onder andere om te gaan met wettenbundels, arresten/vonnissen, juridische databanken en ander juridisch (bronnen)materiaal. Het korte HBO-programma Juridische vaardigheden bestaat uit drie modules uit de bacheloropleiding Rechten: Juridische vaardigheden I en II, en Communicatie in een juridische context.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Juridische vaardigheden

De opleiding Juridische vaardigheden is bedoeld voor iedereen die (meer) juridische vaardigheden wil opdoen. Zo is de opleiding o.a. interessant voor beginnend juristen en juridisch medewerkers. Dit HBO-programma is ook interessant voor wie later een vervolgopleiding in het juridische vakgebied wil volgen.

Het korte HBO-programma Juridische vaardigheden biedt in korte tijd essentiële vaardigheden voor een juridisch medewerker. Leer bijvoorbeeld om te gaan met wettenbundels, arresten/vonnissen, juridische databanken en ander juridisch (bronnen)materiaal. Ook ontwikkel je goede communicatieve- en onderzoeksvaardigheden die bij het juridische werk passen. Na voltooiing van dit korte HBO-programma ben je in staat om juridische informatie goed te analyseren en te verwerken in een betoog, presentatie of rapport. Voor dit programma is geen vooropleiding vereist.

De Thuisstudie HBO Juridische vaardigheden vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Juridische vaardigheden
HBO Juridische vaardigheden
Duur: 3 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 837,00
Of 3 x € 279,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top