HBO Cursus Juridische overheidspraktijk

Het HBO-programma Juridische overheidspraktijk geeft in korte tijd inzicht in het ontstaan, opstellen, uitvoeren en handhaven van de wetgeving in Nederland. Je doet o.a. kennis op van staatsrecht, bestuursrecht en materieel strafrecht op overheidsniveau en leert meer over de regelgeving en rechtshandhaving van de lagere overheden.Benieuwd of deze cursus op HBO niveau iets voor je is? lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Juridische overheidspraktijk

De opleiding Juridische overheidspraktijk is bedoeld voor professionals die op HBO-niveau kennis willen opdoen over de structuur van de Nederlandse wetgeving. Bijvoorbeeld voor medewerkers van de (lokale) overheid. De opleiding is ook interessant voor wie al een HBO-opleiding heeft gevolgd, maar op dit gebied nog kennis mist.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top