HBO Cursus Inleiding recht

De korte HBO thuisstudie opleiding 'inleiding recht' is een goede keuze voor iedereen die voor zijn werk of uit persoonlijke interesse op HBO-niveau basiskennis wil opdoen over het recht. Voor het korte HBO-programma Inleiding recht is geen vooropleiding vereist. Benieuwd naar de complete inhoud van deze opleiding? Lees dan snel verder of vraag direct de gratis studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Inleiding recht

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleidingen waaronder ook die van 'Inleiding recht'.

In het korte HBO-programma Inleiding recht komt het recht in al haar facetten aan bod. Hoe zit de Nederlandse wet in elkaar? Hoe komen wetten tot stand? Hoe werkt de rechterlijke organisatie? Wat is het verschil tussen publiekrecht en privaatrecht? Je maakt kennis met diverse rechtsgebieden, maar leert ook de verbanden en verschillen daartussen kennen. Met deze praktijkgerichte opleiding leg je in korte tijd een uitstekende basis op het gebied van recht.De opleiding is dan ook een goede keuze voor iedereen die voor zijn werk of uit persoonlijke interesse op HBO-niveau juridische basiskennis wil opdoen. Deze opleiding als toelatingsprogramma voor de HBO-bachelor Rechten en de Associate degree Rechten. Dat betekent dat je op grond van het behaalde diploma kunt worden toegelaten, mits je 21 jaar of ouder bent.

De Thuisstudie HBO Inleiding recht vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Inleiding recht
HBO Inleiding recht
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 658,00
Of 2 x € 329,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top