HBO Cursus Legal assistent advocatuur

Ben jij helemaal onbekend met het rechtssysteem, maar wil jij er wel graag alles over te weten komen? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding legal assistent advocatuur. De lesstof uit deze opleiding is toegespitst op actuele thema’s binnen de advocatuur waardoor deze opleiding zeer geschikt is voor iedereen die een veelzijdige assistent-functie ambieert binnen de advocatenpraktijk.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 8 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Legal assistent advocatuur

De opleiding Legal Assistent advocatuur is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikkelen binnen het vakgebied van de advocatuur. De opleiding is o.a. geschikt voor iedereen die al als assistent werkzaam is in een advocatenpraktijk, maar ook voor iedereen die dat ambieert.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top