HBO Cursus Internationalisering en globalisering in het recht

Het korte HBO-programma Internationalisering en globalisering in het recht behandelt de juridische aspecten van internationalisering en globalisering in de breedste zin van het woord. Alle kanten van internationalisering en globalisering komen – uiteraard op een neutrale manier die past bij een jurist – aan de orde. Deze opleiding is bedoeld voor (internationaal werkende) juristen, managers of andere geïnteresseerden in de juridische aspecten die internationalisering en globalisering met zich meebrengen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Internationalisering en globalisering in het recht

Dit korte HBO-programma Internationalisering en globalisering in het recht bevat twee modules uit de bacheloropleiding Rechten: Europa: inrichting en instituten van de EU, en Internationale economische blokken en internationale verdragen.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top