HBO Cursus Inleiding sociaal juridische dienstverlening

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de HBO thuisstudie 'Inleiding sociaal juridische dienstverlening'. Ben jij opzoek naar een cursus inleiding sociaal juridische dienstverlening op HBO niveau? lees dan snel verder.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

 

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Inleiding sociaal juridische dienstverlening

De opleiding Inleiding sociaal juridische dienstverlening is bestemd voor iedereen die interesse heeft in het werkveld van de sociaal juridische dienstverlener en kennis wil opdoen van sociaal juridische dienstverlening en bijbehorende wetgeving. 

Het korte HBO-programma Inleiding sociaal juridische dienstverlening biedt een goede kennismaking met het vakgebied. Je leert het werkveld kennen en krijgt inzicht in de maatschappelijke aspecten van de sociaal juridische dienstverlening. Er is daarnaast aandacht voor de verdere juridisering van de maatschappij en de toepasselijke sociaal juridische wet- en regelgeving. De opleiding is een aanrader voor professionals die zich in korte tijd op HBO-niveau willen verdiepen in sociaal juridische dienstverlening. Voor het korte HBO-programma Inleiding sociaal juridische dienstverlening is geen vooropleiding vereist.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top