HBO Cursus Huiselijk en seksueel geweld

Hoe herken je signalen van huiselijk of seksueel geweld? En hoe handel je als jeugdhulpverlener bij (vermoedens van) huiselijk of seksueel geweld? Deze vragen staan centraal in dit korte HBO-programma. Benieuwd naar de gehele inhoud van deze korte HBO thuisstudie cursus? Lees dan snel verder of vraag direct de gratis studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Huiselijk en seksueel geweld

Ben jij een (jeugd) hulpverlener die tijdens zijn of haar werk te maken krijgt met huiselijk en/of seksueel geweld, maar weet jij niet of de manier waarop jij hiermee omgaat de beste is? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding 'Huiselijk en seksueel geweld'. Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs kennen en maak jij direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat jij jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding. Besluit jij na afloop van deze opleiding alsnog een volledige HBO opleiding te gaan volgen? Dan krijg jij in de meeste gevallen vrijstelling op de onderdelen die jij tijdens deze opleiding al met succes hebt afgerond.

Hoe herken je signalen van huiselijk of seksueel geweld? Hoe maak je het onderwerp bespreekbaar? En hoe handel je als jeugdhulpverlener bij (vermoedens van) huiselijk of seksueel geweld? Deze vragen staan centraal in dit korte HBO-programma. Tijdens de opleiding is bovendien aandacht voor de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, de Signs of Safety en verschillende methoden van hulpverlening. Zo leer je bijvoorbeeld over de sluitende aanpak, de ketenaanpak, regievoering en diverse instrumenten en methodieken. Dit korte HBO-programma vormt een prima bijscholing voor professionals in jeugdzorg. De opleiding is bovendien geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) onder accreditatienummer SKJ199407 en geeft recht op 122 punten.

De Thuisstudie HBO Huiselijk en seksueel geweld vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Huiselijk en seksueel geweld
HBO Huiselijk en seksueel geweld
Duur: 1 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 329,00
Of 1 x € 329,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top