HBO Cursus Het SPH werkveld en handelen

Het korte HBO-programma 'SPH werkveld en handelen' is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Deze opleiding is zeer geschikt voor iedereen die graag meer wilt weten of het werkveld van de SPH-er. Daarnaast is deze opleiding ook erg geschikt voor hulpverleners wiens vakkennis toe is aan een opfrisbeurt. Heb jij deze opleiding succesvol afgerond en wil jij verder studeren? Het succesvol afronden van deze opleiding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 1 Maand
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Het SPH werkveld en handelen

Ben jij helemaal onbekend met het werkveld van de SPH, maar wil jij er wel graag alles over te weten komen? Of ben jij een hulpverlener die zijn vakkennis graag wilt opfrissen? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding 'SPH werkveld en handelen'. Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs kennen van het werkveld en maak jij direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat jij jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding. Besluit jij na afloop van deze opleiding alsnog een volledige HBO opleiding te gaan volgen? Dan krijg jij in de meeste gevallen vrijstelling op de onderdelen die jij tijdens deze opleiding al met succes hebt afgerond.

Het korte HBO-programma Het SPH-werkveld en handelen biedt een interessante kennismaking met het werkveld van de SPH'er en is een aanrader voor iedereen die een functie als hulpverlener of specifiek SPH'er ambieert. De opleiding is ook een goede keuze voor hulpverleners die hun vakkennis willen opfrissen. Dit korte HBO-programma omvat verschillende modules uit de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

De Thuisstudie HBO Het SPH werkveld en handelen vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Het SPH werkveld en handelen
HBO Het SPH werkveld en handelen
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 658,00
Of 2 x € 329,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top