HBO Cursus Jeugd en opvoedingsproblematieken

De opleiding HBO Jeugd en opvoedingsproblematieken is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) (Social Work). Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding. Benieuwd wat deze opleiding precies inhoud? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Jeugd en opvoedingsproblematieken

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van korte HBO-opleidingen waarin jeugd en opvoedingsproblematieken het hoofd onderwerp is. Ben jij opzoek naar een opleiding die te maken heeft met jeugd en opvoedingsproblematieken? En wil jij deze opleiding graag in een korte tijd af kunnen ronden? Lees dan snel verder en bekijk het aanbod beschikbare opleidingen en de daarbij bijbehorende prijzen.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top