HBO Cursus Inleiding psychologie

Het korte HBO-programma Inleiding psychologie biedt een kennismaking met een zeer interessant vakgebied. Wat is psychologie? Hoe leren mensen een taal of een vaardigheid zoals fietsen? Hoe komen emoties tot uiting? Het zijn maar enkele voorbeelden. Deze opleiding geeft inzicht in de psychologie als wetenschap en vormt bovendien een prima basis voor een vervolgopleiding in de psychologie.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Inleiding psychologie

Ben jij helemaal onbekend met psychologie, maar wil jij er wel graag alles over te weten komen? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding 'Inleiding psychologie'. Tijdens deze opleiding begin je bij de basis en leer je alle ins en outs kennen. Daarnaast maak jij, door het volgen van deze opleiding, direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat je jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding. Ideaal wanneer jij bijvoorbeeld eerst wilt ontdekken of jouw baan met een opleiding te combineren is. Besluit jij na afloop van deze opleiding alsnog een volledige HBO opleiding te gaan volgen? Dan krijg jij in de meeste gevallen vrijstelling op de onderdelen die jij tijdens deze opleiding al met succes hebt afgerond.

Het korte HBO-programma Inleiding psychologie biedt een kennismaking met een zeer interessant vakgebied. Wat is psychologie? Hoe leren mensen een taal of een vaardigheid zoals fietsen? Hoe komen emoties tot uiting? Het zijn maar enkele voorbeelden. Deze opleiding geeft inzicht in de psychologie als wetenschap en vormt bovendien een prima basis voor een vervolgopleiding in de psychologie. Het vak psychologie vormt een belangrijk deel van alle studies op het terrein van menswetenschappen, maar ook daarbuiten. Psychologische inzichten zijn in alle werkvelden van belang, denk maar aan economie, het bedrijfsleven, de horeca, politie of de rechterlijke macht. Overal komt psychologische basiskennis van pas. De belangrijkste onderwerpen en methoden uit de psychologie worden in deze opleiding behandeld.

De Thuisstudie HBO Inleiding psychologie vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Inleiding psychologie
HBO Inleiding psychologie
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 658,00
Of 2 x € 329,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top