HBO Cursus Diagnostiek volwassenen en ouderen

Het korte HBO-programma Diagnostiek volwassenen en ouderen behandelt de meest gangbare tests die gebruikt worden bij diagnostiek in de GGZ en richt zich daarbij specifiek op de doelgroep volwassenen en ouderen. Deze opleiding in diagnostiek is een goede keuze voor iedereen die zijn vakkennis wil opfrissen of uitbreiden, maar (nog) geen volledige bacheloropleiding wil volgen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Diagnostiek volwassenen en ouderen

Ben jij helemaal onbekend met diagnostiek bij volwassenen, maar wil jij er wel graag alles over te weten komen? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding diagnostiek volwassenen en ouderen. Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs kennen van het werkveld en maak jij direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat jij jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding. Besluit jij na afloop van deze opleiding alsnog een volledige HBO opleiding te gaan volgen? Dan krijg jij in de meeste gevallen vrijstelling op de onderdelen die jij tijdens deze opleiding al met succes hebt afgerond.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top