HBO Cursus Diagnostiek in de psychologie

Het korte HBO-programma Diagnostiek in de psychologie geeft binnen drie maanden inzicht in alle facetten van het diagnostisch proces bij gebruik van verschillende gesprekstechnieken. Je doet met deze opleiding kennis en vaardigheden op over technieken die kunnen worden toegepast in het psychisch diagnostisch proces, van testafname tot rapportage.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Diagnostiek in de psychologie

Ben jij helemaal onbekend met psychodiagnostiek, maar wil jij er wel graag alles over te weten komen? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding diagnostiek in de psychologie. Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs kennen van het werkveld en maak jij direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat jij jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding. Besluit jij na afloop van deze opleiding alsnog een volledige HBO opleiding te gaan volgen? Dan krijg jij in de meeste gevallen vrijstelling op de onderdelen die jij tijdens deze opleiding al met succes hebt afgerond.

Psychodiagnostiek is de leer van het stellen van een diagnose op het terrein van psychologie. Het is een complex deel van de werkzaamheden van psychologen en pedagogen waarin de menselijke geest wordt onderzocht met behulp van bijvoorbeeld tests en interviews. Dit korte HBO-programma Diagnostiek in de psychologie geeft binnen drie maanden inzicht in alle facetten van het diagnostisch proces bij gebruik van verschillende gesprekstechnieken. Je doet met deze opleiding kennis en vaardigheden op over technieken die kunnen worden toegepast in het psychisch diagnostisch proces, van testafname tot rapportage. Dit korte HBO-programma omvat verschillende modules uit de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding HBO Toegepaste Psychologie. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bacheloropleiding.

De Thuisstudie HBO Diagnostiek in de psychologie vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Diagnostiek in de psychologie
HBO Diagnostiek in de psychologie
Duur: 3 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 897,00
Of 3 x € 299,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top