HBO Cursus TOGAF 9 Foundation

De opleiding HBO TOGAF 9 Foundation is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding Bedrijfskundige Informatica. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling bij doorstroming naar de bacheloropleiding.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: TOGAF 9 Foundation

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleidingen die TOGAF 9 Foundation als onderwerp hebben. Ben jij opzoek naar een opleiding TOGAF 9 Foundation op HBO niveau? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen vanuit de verschillende thuisstudie aanbieders.

TOGAF is een geregistreerd handelsmerk en staat voor 'The Open Group Architecture Framework'. De opleiding HBO TOGAF 9 Foundation behandelt de begrippen en toepassing van het TOGAF framework en leert je denken als een TOGAF enterprise architect. Daarbij is zowel aandacht voor het proces (ADM) als voor de verschillende tools en guidelines. Met deze praktijkgerichte opleiding maak je o.a. kennis met ADM, Enterprise Continuum and Tools, Architecture Governance, Viewpoints and Stakeholders en Building blocks. Je past de opgedane kennis meteen toe in realistische praktijksituaties voor een optimaal leerrendement. Met een TOGAF framework certificering 9 Foundation toon je aan dat je Enterprise Architectuur begrijpt en je de kernconcepten en terminologie van het TOGAF framework kent. Het examen leg je af bij een externe exameninstantie.

De Thuisstudie HBO TOGAF 9 Foundation vergelijken:

Laagste Prijs

HBO TOGAF 9 Foundation
HBO TOGAF 9 Foundation
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 658,00
Of 2 x € 329,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top