HBO Cursus Software developer

De opleiding HBO Software developer is de ideale keuze voor iedereen die affiniteit heeft met computers en software en carrière wil maken in de ICT-sector. Deze HBO-opleiding legt in korte tijd een brede en stevige basis voor een mooie carrière in de dynamische IT-branche.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 18 Maanden
  • MBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Software developer

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van korte HBO-opleidingen waarin Software developer het hoofd onderwerp is. Ben jij opzoek naar een opleiding die te maken heeft met Software developer? En wil jij deze opleiding graag in een korte tijd af kunnen ronden? Lees dan snel verder en bekijk het aanbod beschikbare opleidingen en de daarbij bijbehorende prijzen.

Prijzen en aanbieders HBO Cursus Software developer

Onze economie digitaliseert in een razend tempo. Er is geen sector meer die zonder software werkt en het tekort aan software ontwikkelaars is enorm. De vraag naar ICT'ers met een HBO-opleiding is waar mogelijk nóg groter, dus wanneer je een carrière in de ICT ambieert, zijn de mogelijkheden groot. De opleiding is zeer volledig en biedt daarmee een stevige basis. Je bekwaamt je in verschillende technieken en programmeertalen. Zo leer je bijvoorbeeld programmeren in C# en Java. Ook het testproces komt uitgebreid aan bod. Bovendien leer je alle ins and outs van de veelgebruikte project- en samenwerkingsmethodieken Agile Scrum en DevOps kennen. Het opleidingsprogramma is ontwikkeld vanuit het European e-Competence Framework (e-CF) en sluit daarmee naadloos aan op de meest recente functieprofielen in het vakgebied. Het diploma heeft dan ook een duidelijk herkenbare meerwaarde op de (inter)nationale arbeidsmarkt.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top