HBO Cursus Servervirtualisatie met Hyper V

De korte HBO-opleiding 'Servervirtualisatie met Hyper V' leert je de principes van virtualisatie en het inrichten van een bijpassende virtuele infrastructuur, zodat je deze kunt toepassen. Deze opleiding bereidt perfect voor op het Microsoft-examen en geeft recht op vrijstellingen wanneer jij, na afloop van deze opleiding, de HBO-bachelor Technische Informatica besluit te gaan volgen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Servervirtualisatie met Hyper-V

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van korte HBO-opleidingen waarin Servervirtualisatie met Hyper-V het hoofd onderwerp is. Ben jij opzoek naar een opleiding die te maken heeft met Servervirtualisatie met Hyper-V? En wil jij deze opleiding graag in een korte tijd af kunnen ronden? Lees dan snel verder en bekijk het aanbod beschikbare opleidingen en de daarbij bijbehorende prijzen

Hyper-V is de oplossing van Microsoft om een serveromgeving te virtualiseren. Met Hyper-V wordt optimaal gebruik gemaakt van de capaciteit van de servers, bespaar je kosten en vereenvoudig je het beheer van het serverpark. In de korte HBO-opleiding Servervirtualisatie raak je thuis in Hyper-V. Je maakt kennis met de principes van virtualisatie en leert hoe je een virtuele infrastructuur inricht. Met het diploma van het korte HBO-programma Servervirtualisatie met Hyper-V toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Informatica vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.

De Thuisstudie HBO Servervirtualisatie met Hyper V vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Servervirtualisatie met Hyper V
HBO Servervirtualisatie met Hyper V
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 658,00
Of 2 x € 329,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top