HBO Cursus CCNA Routing and Switching

Het HBO-programma Cisco Network Associate (CCNA) is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het implementeren en beheren van netwerken en zich hier op HBO-niveau in wil specialiseren. Met deze opleiding behaal je een officiële Cisco-certificering. Je wordt in twee maanden opgeleid tot Cisco Certified Network Associate (CCNA).

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: CCNA Routing and Switching

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding CCNA Routing and Switching. Ben jij opzoek naar deze opleiding op HBO niveau? Op deze pagina vind je meer informatie over deze korte HBO opleiding en kun jij direct de prijzen vergelijken.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top