HBO Cursus BiSL en ASL

Speciaal voor IT’ers die een carrière op het gebied van functioneel beheer of applicatiebeheer ambiëren, is er de korte opleiding HBO BiSL en ASL. Benieuwd naar deze opleiding? Klik dan snel verder en vergelijk direct de diverse HBO opleidingen die gaan over dit onderwerp.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: BiSL en ASL

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding BiSL en ASL. Ben jij opzoek naar deze opleiding op HBO niveau? Op deze pagina vind je meer informatie over deze korte HBO opleiding en kun jij direct de prijzen vergelijken.

ASL en BiSL zijn beide procesraamwerken gericht op de optimalisatie van de uitvoering van functioneel beheer en informatiemanagement. ASL biedt hierbij duidelijke handvatten bij het verbeteren van applicatiebeheer voor organisaties. BiSL richt zich op het verbeteren van de informatievoorziening in organisaties en de afstemming van behoeften in bedrijfsprocessen. Speciaal voor IT'ers die een carrière op het gebied van functioneel beheer of applicatiebeheer ambiëren, is er de korte opleiding HBO BiSL en ASL. Tijdens de opleiding komen onder meer het BiSL Framework en het doel en de achtergrond van informatiemanagement/functioneel beheer aan bod. Ook gebruiksbeheer en verbindende en sturende processen worden besproken. In het deel ASL wordt ingegaan op de context, de inhoud en structuur en het toepassen van ASL. Na afloop van de opleiding behaal je naast een diploma van LOI Hogeschool ook twee officieel, erkende EXIN-certificaten.

De Thuisstudie HBO BiSL en ASL vergelijken:

Laagste Prijs

HBO BiSL en ASL
HBO BiSL en ASL
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 658,00
Of 2 x € 329,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top