HBO Cursus Applicatieontwerp en ontwikkeling

Kent het onderwerp applicatieontwerp en ontwikkeling voor jou geen geheimen, maar beschik jij niet over de juiste papieren waarmee jij deze kennis aan kunt tonen? Dan biedt het volgen van de HBO cursus applicatieontwerp en ontwikkeling de oplossing. Je leert in korte tijd alle ins en outs kennen van het werkveld en je maakt direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat jij jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 6 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Applicatieontwerp en ontwikkeling

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding applicatieontwerp en ontwikkeling. Ben jij opzoek naar deze opleiding op HBO niveau? Op deze pagina vind je meer informatie over deze korte HBO opleiding en kun jij direct de prijzen vergelijken.

Wat zijn de kenmerken van een goede applicatie? Hoe zorg je dat een applicatie zijn waarde jarenlang kan behouden? Deze vragen, en meer, komen aan bod in het korte HBO-programma Applicatieontwerp en -ontwikkeling. Na afronding ben je in staat om duurzame en toekomstvaste applicaties te ontwerpen en te programmeren. Je volgt in deze korte en praktijkgerichte opleiding een zeer volledig en actueel programma. Zo wordt er uitgebreid ingegaan op verschillende principes van applicatieontwerp, technieken en activiteiten. Ook is er aandacht voor Service Level Management, het ontwikkelen van businessplannen en Product Service Planning. Met deze opleiding behaal je niet alleen een diploma van LOI Hogeschool, je hebt na afronding ook een Oracle-certificaat én twee AMBI e-CF-certificaten op zak. Stuk voor stuk waardevolle diploma's met een hoge waarde op de arbeidsmarkt.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top