HBO Cursus Projectmanagement IPMA-D

Het korte HBO-programma Projectmanagement IPMA-D is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Informatica. Met deze korte HBO-opleiding leer je de theoretische en praktische kanten van projectmanagement volgens de IPMA-methode. Je leert o.a. een projectteam begeleiden zodat het project succesvol en volgens planning verloopt.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • MBO Diploma
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Projectmanagement IPMA-D

Ben jij helemaal onbekend met Projectmatig, maar wil jij er wel graag alles over te weten komen? Dan is voor jou de ideale HBO cursus de korte HBO opleiding Projectmanagement IPMA-D. Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs kennen van het werkveld en maak jij direct kennis met een studie op HBO niveau, zonder dat jij jezelf direct vast hoeft te leggen aan een 3 tot 4 jarige HBO opleiding. Besluit jij na afloop van deze opleiding alsnog een volledige HBO ICT opleiding te gaan volgen? Dan krijg jij in de meeste gevallen vrijstelling op de onderdelen die jij tijdens deze opleiding al met succes hebt afgesloten.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top