HBO Cursus Big data specialist

Big Data is booming business. Organisaties staan in de rij voor IT-professionals met kennis van Big Data. Het is dus niet verwonderlijk dat er veel vraag is naar personeel die (bijvoorbeeld) de korte HBO cursus Big data specialist met succes heeft afgerond. Benieuwd naar deze opleiding? Klik dan snel verder en ontdek bij welke thuisstudie instelling jij deze cursus kunt volgen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 6 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Big data specialist

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding Big data specialist. Ben jij opzoek naar deze opleiding op HBO niveau? Op deze pagina vind je meer informatie over deze korte HBO opleiding en kun jij direct de prijzen vergelijken.

Tegenwoordig beschikken we over enorme hoeveelheden data. De beschikbaarheid van al die data stelt organisaties voor een uitdaging. Het biedt een schat aan kennis en inzicht, maar wil je er echt iets mee kunnen, dan heb je geavanceerde algoritmes en kunstmatige intelligentie nodig. Organisaties staan dan ook in de rij voor IT-professionals met kennis van big data. Het korte HBO-programma Big data specialist zorgt ervoor dat je patronen en verbanden kunt afleiden uit al die beschikbare data en bedrijven de mogelijkheid kunt geven om vooruit te denken en nauwkeurige voorspellingen te doen. Bovendien is er tijdens de opleiding aandacht voor Business Intelligence, data-analyse, data warehouses, ongestructureerde data, NoSQL en Machine learning. Het diploma van deze opleiding kan bij doorstroming naar de bachelor Informatica worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen voor de volledige minor Big data (30 EC).

De Thuisstudie HBO Big data specialist vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Big data specialist
HBO Big data specialist
Duur: 6 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 2094,00
Of 6 x € 349,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top