HBO Cursus Strategisch marketing management

De korte thuistudie HBO opleiding 'strategisch marketingmanagement' bereidt voor op een managementfunctie op hoog niveau binnen de consumentenmarketing. Deze korte HBO opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële economie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Strategisch marketing management

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil specialiseren op het gebied van Marketing management. Om het vak (nog) beter te kunnen uitoefenen of om op HBO-niveau kennis op te doen over marketingbeleid en strategie. Denk aan mensen die betrokken zijn bij het voorbereiden van het commerciële beleid van een merk of product(groep). De opleiding wordt veel gevolgd door (aankomend) marketingmanagers, (senior) productmanagers en (senior) brandmanagers.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top