HBO Cursus Inleiding medisch vertalen Frans

Het korte HBO-programma Inleiding medisch vertalen – Frans is de ideale keuze voor vertalers die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van medisch vertalen. Benieuwd naar wat deze cursus precies inhoud en kost? Lees dan snel verder.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 1 Maand
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Inleiding medisch vertalen Frans

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding 'medisch vertalen Frans'. Ben jij opzoek naar een opleiding medisch vertalen Frans op HBO niveau? Hieronder staat een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen vanuit de verschillende thuisstudie aanbieders.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top