HBO Cursus Inleiding medisch vertalen Engels

Het korte HBO-programma Inleiding medisch vertalen – Engels is de ideale keuze voor vertalers die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van medisch vertalen. Benieuwd naar wat deze cursus precies inhoud en kost? Lees dan snel verder.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 1 Maand
  • HBO
  • LOI - NTI

HBO Thuisstudie opleiding: Inleiding medisch vertalen Engels

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding 'medisch vertalen Engels'. Ben jij opzoek naar een opleiding medisch vertalen Engels op HBO niveau? Hieronder staat een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen vanuit de verschillende thuisstudie aanbieders.

Het korte HBO-programma Inleiding medisch vertalen - Engels is de ideale keuze voor vertalers die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van medisch vertalen. De opleiding HBO Inleiding medisch vertalen biedt inzicht in verschillende typen medische vertalingen. Daarbij ga je zelf aan de slag met het vertalen van Engelse medische teksten (denk bijvoorbeeld aan bijsluiters bij medicijnen), onder begeleiding van vertalers die gespecialiseerd zijn in deze richting. Deze opleiding geeft bovendien recht op 140 Permanente Educatie Punten (PE-punten) behalen voor het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Zo haal je in slechts één maand het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top