HBO Cursus Inleiding financieel economisch vertalen Frans

Het korte HBO-programma Inleiding financieel-economisch vertalen – Frans is een goede keuze voor vertalers die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van financieel-economisch vertalen. Ben jij opzoek naar een opleiding Inleiding financieel economisch vertalen Frans op HBO niveau? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen vanuit de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 1 Maand
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Inleiding financieel economisch vertalen Frans

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van korte HBO-opleidingen waarin Inleiding financieel economisch vertalen Frans het hoofd onderwerp is. Ben jij opzoek naar een opleiding die te maken heeft met Inleiding financieel economisch vertalen Frans? En wil jij deze opleiding graag in een korte tijd af kunnen ronden? Lees dan snel verder en bekijk het aanbod beschikbare opleidingen en de daarbij bijbehorende prijzen

Het korte HBO-programma Inleiding financieel-economisch vertalen – Frans is een goede keuze voor vertalers Frans die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van financieel-economisch vertalen. Deze opleiding biedt inzicht in verschillende typen financieel-economische vertalingen. Daarbij ga je zelf aan de slag met het vertalen van financiële teksten, onder begeleiding van vertalers die gespecialiseerd zijn in deze richting. Dit korte HBO-programma geeft bovendien recht op 140 Permanente Educatie Punten (PE-punten) voor het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Zo haal je in slechts één maand het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar. Het HBO-programma Inleiding financieel-economisch vertalen - Frans is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Vertaler Frans. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top