HBO Bachelor Securitymanagement

De HBO-bachelor Securitymanagement sluit volledig aan op de wensen en ontwikkelingen in de branche. Zo is de opleiding breed, internationaal georiënteerd en opgezet vanuit diverse security-domeinen. Deze domeinen staan echter niet op zich. In de bacheloropleiding Securitymanagement is gekozen voor een geïntegreerde aanpak.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Securitymanagement

De HBO-bachelor Securitymanagement is geschikt voor starters, maar ook voor mensen die al een functie hebben op het gebied van securitymanagement en graag willen doorgroeien naar een hogere functie of verdieping zoeken van de huidige functie.

Security management wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Dreigingen op onder andere het gebied van terrorisme en cybercriminaliteit nemen toe. Tegelijkertijd moet een organisatie wel blijven functioneren om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. De HBO-bachelor Security management bereidt perfect voor op een functie in dit uitdagende vakgebied. De opleiding besteedt aandacht aan informatiemanagement, risicomanagement, en integrale veiligheid. Ook cybersecurity en business continuity management (BCM) komen uitgebreid aan bod. Daarnaast werk je aan vaardigheden op het gebied van management, leidinggeven en projectmanagement.In de opleiding is veel ruimte om de opgedane kennis te vertalen naar concrete praktijksituaties, waardoor een optimale integratie tussen theorie en praktijk ontstaat.

De Thuisstudie HBO bachelor Security management vergelijken:

Laagste Prijs

HBO bachelor Security management
HBO bachelor Security management
Duur: 36 maanden
Soort: Handhaving en Security
Prijs eenmalig:
€ 6444,00
Of 36 x € 179,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top