HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de publieke sector

Het in kaart brengen van risico’s, criminaliteitspreventie en rampenbestrijding: lijken jou dat leuke werkzaamheden? De HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de publieke sector van Hogeschool NTI leidt je op tot deskundige in het boeiende en uitdagende werkveld integrale veiligheid. Je verdiept je bij deze uitstroomvariant van HBO Integrale veiligheid specifiek in veiligheid in de publieke sector.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de publieke sector

Met HBO Integrale veiligheid – Veiligheid in de publieke sector wordt je perfect voorbereid op een toekomst als medewerker integrale veiligheid bij een overheidsorganisatie. Tijdens de lessen van HBO Integrale veiligheid wordt de theorie gekoppeld aan herkenbare praktijksituaties. Zo kun je het geleerde direct toepassen in je eigen werk.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top