HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector

Hoewel de onveiligheid in de private sector al jaren afneemt, investeert deze sector juist steeds meer in veiligheid. Dit is bijvoorbeeld goed te zien bij grote industriële organisaties, in de bankensector, in havens en op vliegvelden. Dit lijkt een paradox: ondanks dat de veiligheid toeneemt, wordt er juist steeds meer in veiligheid geïnvesteerd. De reden voor deze ‘veiligheidsparadox’ is dat de risicobereidheid steeds verder afneemt: hoe veiliger de wereld wordt, hoe gevoeliger we worden voor inbreuk op die veiligheid.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector

Bij alle HBO-opleidingen maken praktijkbijeenkomsten onderdeel uit van het programma. Deze praktijkbijeenkomsten zijn verplicht en zijn inbegrepen bij het lesgeld. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten leer je belangrijke vaardigheden aan als communiceren, risico’s analyseren, auditing en onderzoek, brainstormen, adviseren en beleid maken.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top