HBO Bachelor Integrale veiligheid - Criminologie

Ben jij geïnteresseerd in criminologie en victimologie? In vraagstukken over sociale veiligheid en criminaliteit? Dan past de HBO opleiding criminologie helemaal bij jou! Tijdens HBO Criminologie leer jij criminologische inzichten en interventies analyseren en toepassen. Hiervoor is het van belang dat je de juiste vragen stelt en het probleem vanuit verschillende invalshoeken bekijkt. De kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt, leer je tijdens HBO Criminologie.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LAUDIUS - NHA

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Integrale veiligheid - Criminologie

Tijdens de opleiding HBO Criminologie verwerf je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als professioneel veiligheidsdeskundige aan de slag te gaan. Daarnaast verdiep je je in zowel de verklarende criminologie als de victimologie. Je gaat in op vragen als: wat is criminaliteit en hoe wordt het gemeten? Neemt geweldscriminaliteit nu toe of niet? Wat zijn oorzaken van crimineel gedrag? Wie zijn de daders en wat kan gedaan worden om criminaliteit aan te pakken?

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top