HBO Bachelor Integrale veiligheid

Ben jij geïnteresseerd in veiligheidsproblematiek of reeds werkzaam bij de landmacht, luchtmacht, marechaussee of brandweer? Dan is de opleiding HBO Integrale veiligheid perfect voor jou! Door het complexer worden van de samenleving nemen bedreigingen voor de veiligheid en leefbaarheid steeds meer toe. Met een brede visie op veiligheidsproblematiek en een integrale benadering voor private samenwerking, kun jij als deskundige in dit vakgebied bijdragen aan een veiligere samenleving.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Integrale veiligheid

De opleiding HBO Integrale veiligheid bevat 4 praktijkbijeenkomsten per studiejaar, flexibel in te plannen in Leiden en Utrecht. Deze zijn verplicht en inbegrepen bij het lesgeld. Tijdens de praktijkbijeenkomsten behandel je de stof met je docent en medestudenten. De stof gaat zo ‘meer leven’. De bijeenkomsten worden door studenten als zeer prettig en leerzaam ervaren. Tijdens deze bijeenkomsten ga je onder andere aan de slag met de thema’s:

  • Publieke samenwerking
  • Private samenwerking
  • Wet- en regelgeving

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel beveiliging er nodig is op Koningsdag? Hoe die bezoekersstroom van honderdduizenden mensen in goede banen geleid wordt? Hoe je grote groepen mensen snel kunt evacueren? Volg HBO Integrale veiligheid Klassikaal van NTI!

Daarom kies je voor HBO Bachelor Integrale veiligheid Klassikaal van het NTI:

  • Maandelijks les van de beste docenten
  • Deze opleiding is geaccrediteerd door de NVAO
  • Inclusief vakliteratuur

De Thuisstudie HBO Bachelor Integrale veiligheid Klassikaal vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Integrale veiligheid Klassikaal
HBO Bachelor Integrale veiligheid Klassikaal
Duur: 36 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 9360,00
Of 36 x € 260,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top