HBO Bachelor Rechten

In de propedeuse van de bacheloropleiding HBO Rechten wordt een stevige juridische basis gelegd. Je leert onder meer welke soorten recht er bestaan, juridische vaardigheden beheersen zoals het hanteren van wetbundels, opzoeken van informatie in juridische databanken en juridische dossiers aanleggen en beheren. In de hoofdfase wordt dieper ingegaan op algemeen juridische vakgebieden zoals privaatrecht, publiekrecht en internationaal recht.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Rechten

Recht is overal en wordt in onze samenleving steeds belangrijker. Meer en meer zaken worden vastgelegd in wetten of andere regelgeving. Recht is spannend én heel dynamisch. Er is veel vraag naar professionals met juridische kennis. Juist de vraag naar HBO-juristen is, mede door de lange termijn gevolgen van de economische crisis, groot. De carrièreperspectieven na deze HBO-opleiding Rechten zijn dan ook goed te noemen.

Wil jij graag flexibel studeren, maar met klassikale lessen? Lees dan verder en kom alles te weten over HBO Rechten Klassikaal.

Daarom kies je voor HBO Bachelor Rechten Klassikaal van het NTI:

  • 1 of 2 keer maand les van topdocenten
  • Wettelijk erkend hbo-diploma
  • Een top 3-beoordeling in de NSE
De HBO-bacheloropleiding Rechten bereidt perfect voor op een uitdagende functie in het juridisch werkveld. Juist de vraag naar HBO-juristen is, mede door de lange termijn gevolgen van de economische crisis, groot. Een HBO-jurist komt over het algemeen niet in het klassieke juridische veld terecht, maar zal veeleer aan de slag gaan als juridisch medewerker bij een bedrijf of de overheid. Je zult in een toekomstige functie breed inzetbaar zijn, veel zaken uitpluizen én naast vakkennis, ook je rechtvaardigheidgevoel aanspreken.

De opleiding HBO Rechten richt zich op wetten en regels, juridisch onderzoek, adviseren, debatteren, onderhandelen en bemiddelen. Je wordt getraind om te analyseren, te adviseren, cliënten te vertegenwoordigen, beslissingen te nemen, dossiers te managen en te organiseren. Stuk voor stuk belangrijke competenties voor een HBO-jurist.

De Thuisstudie HBO bachelor Rechten (klassikaal) vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Rechten Klassikaal
HBO Bachelor Rechten Klassikaal
Duur: 36 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 9000,00
Of 36 x € 250,00
HBO bachelor Rechten (klassikaal)
HBO bachelor Rechten (klassikaal)
Duur: 36 maanden
Soort: Recht en Bestuur
Prijs eenmalig:
€ 12924,00
Of 36 x € 359,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top