Recht, Bestuur & Juridisch

Recht, Bestuur & Juridisch

Ben jij opzoek naar de HBO bachelor opleiding rechten, SJD of management economie en recht? En zoek jij deze opleiding op HBO niveau als thuisstudie? Dan is een opleiding uit de categorie HBO Recht, Bestuur en Juridisch precies waar je naar opzoek bent. Alle, in deze categorie, getoonde opleidingen zijn door het Ministerie van OCW erkend en voorzien van de belangrijkste kwaliteitsstempel: De NVAO-accreditatie. Dit betekend dat jij na afronding van de door jou gekozen opleiding verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma.

In de propedeuse van de bacheloropleiding HBO Rechten wordt een stevige juridische basis gelegd. Je leert onder meer welke soorten recht er bestaan, juridische vaardigheden beheersen zoals het hanteren van wetbundels, opzoeken van informatie in juridische databanken en juridische dossiers aanleggen en beheren. In de hoofdfase wordt dieper ingegaan op algemeen juridische vakgebieden zoals privaatrecht, publiekrecht en internationaal recht.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

.

De opleiding heeft een inhoudelijk breed programma met een duidelijk juridisch profiel. In de propedeuse komen inleidende vakken aan bod, zowel op juridisch als agogisch gebied. In de hoofdfase wordt dieper ingegaan op specifieke soorten recht, zoals vreemdelingenrecht, consumentenrecht en socialezekerheidsrecht. Daarnaast wordt aandacht besteed aan gesprekstechnieken, schuldhulpverlening, conflicthantering en aan presenteren en voorlichten.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top