HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Coaching

De HBO opleiding coaching is zowel gericht op persoonlijke als op professionele ontwikkeling. Je helpt cliënten bij het verwerken en loslaten van problemen. Hierbij kun je denken aan relatieproblemen of stress in de persoonlijke of werksfeer. Klinkt dit als iets voor jou? Volg dan HBO Psychologie - Coaching en behaal een erkend hbo-diploma.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LAUDIUS - NHA

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Coaching

HBO Psychologie - Coaching bereidt jou voor op een carrière als coach. Als life coach probeer je een probleem boven water te krijgen en blijvende verandering bij je cliënt tot stand te brengen. Na de opleiding HBO Psychologie - Coaching kun je onder meer aan de slag als: sociaal-cultureel werker, psychologisch medewerker, sociotherapeut, schoolcounselor, personeelsmanager.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top