HBO Bachelor Toegepaste psychologie

Waar mensen zijn, heb je te maken met psychologische processen. Iedereen is anders, heeft zich op een bepaalde manier ontwikkeld en loopt in zijn leven soms tegen problemen aan. Als HBO Toegepast psycholoog kun je mensen ondersteunen, begeleiden en helpen bij (het oplossen van) problemen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Toegepaste psychologie

De HBO-opleiding Toegepaste psychologie is bestemd voor iedereen die graag met mensen werkt en een uitdagende functie in de psychologische hulpverlening, het bedrijfsleven of het onderwijs ambieert. Bijvoorbeeld als toegepast psycholoog, psychologisch werker, of maatschappelijk begeleider. Een HBO Toegepast psycholoog kan terecht in tal van functies in diverse deelgebieden van het psychologische werkveld. Over het algemeen werk je in een multidisciplinaire setting en altijd onder verantwoordelijkheid van een academisch geschoolde psycholoog of pedagoog.

Wat beweegt mensen? Is gedrag te beïnvloeden? En hoe kun je mensen en organisaties helpen bij het oplossen en overwinnen van problemen waar de psychologische factor een rol speelt? Ben je geïnteresseerd in deze vragen en wil je aan de slag als professional in de psychologie? Kies dan voor de erkende HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie. Een zeer interessante studie psychologie waarin je leert waarom mensen zich gedragen zoals ze dat doen en hoe je dit gedrag kunt onderzoeken, beoordelen en beïnvloeden. Deze NVAO-geaccrediteerde opleiding is van hoge kwaliteit en bereidt perfect voor op een veelzijdige functie als professional in de psychologie. De opleiding biedt keuze uit drie uitstroomrichtingen: Arbeid en organisatie, Onderwijs en jeugd en Gezondheidszorg.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top