HBO Bachelor Counseling

Kun jij goed luisteren? Ben je goed in het geven van advies en zou je het leuk vinden om een eigen counselingpraktijk te starten? Dan is de HBO opleiding Counseling echt iets voor jou. Benieuwd naar de complete inhoud van de HBO bachelor opleiding Counseling? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Counseling

Tijdens de Counseling opleiding leer je vanuit een gedegen theoretische basis verschillende methodieken toe te passen binnen de praktijk van counseling. In het curriculum is, mede op aanraden van de beroepspraktijk, een persoonlijk leertraject in de vorm van supervisie opgenomen. Daarnaast is de opleiding gericht op het kunnen voeren van een eigen counselingpraktijk.


De Thuisstudie HBO Bachelor Counseling vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Counseling
HBO Bachelor Counseling
Duur: 6 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 7740
Of maandelijks € 215,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top