HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie

Wil je graag jongeren helpen bij het oplossen van hun problemen? Dan is de inhoudelijk best beoordeelde HBO Jeugd- en kinderpsychologie, uitstroomvariant van de erkende opleiding HBO Toegepaste Psychologie, de perfecte keus voor jou! Benieuwd of deze HBO opleiding ook echt iets voor je is? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie

Na HBO Jeugd- en kinderpsychologie weet jij welke veranderingen jongeren en kinderen ondergaan tijdens hun ontwikkeling. Je weet welke invloeden bepaalde veranderingen veroorzaken. Na de opleiding HBO Jeugd- en kinderpsychologie kun jij als de beste kinderen, jongeren en hun opvoeders adviseren, coachen en begeleiden. Word een professioneel jeugd- en kinderpsycholoog en ondersteun kinderen en jongeren bij psychologische problemen.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top