HBO Bachelor Lerarenopleiding Wiskunde

De opleiding is zeer praktijkgericht. Zo wordt de theorie tot leven gebracht met behulp van vele cases en filmpjes uit de lespraktijk. Ook pas je opgedane kennis zelf in de praktijk toe tijdens de stages. Deze vinden ieder half jaar plaats. Daarnaast zul je in een aantal modules gebruik maken van cases uit de eigen praktijk(situatie).

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Lerarenopleiding Wiskunde

Ben je goed met cijfers en zie je jezelf wel voor de klas staan op een middelbare school? Je kennis en enthousiasme voor het vak overbrengen en leerlingen begeleiden in hun ontwikkeling? Dan is de lerarenopleiding wiskunde van LOI Hogeschool echt iets voor jou. Je wordt opgeleid tot tweedegraads docent. Na de opleiding ben je bevoegd om les te geven aan het VMBO, de eerste drie klassen van de HAVO en het VWO en het BVE-veld (beroeps- en volwasseneneducatie).

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top