HBO Bachelor Lerarenopleiding Talen - specialisatie Engels

De lerarenopleiding bestaat uit drie fases: de propedeusefase, de hoofdfase en de afstudeerfase. In de propedeuse komt de basis van de verschillende vakgebieden aan bod: taalbeheersing, taalkunde en literatuur. De vakinhoudelijke modules worden in het Engels aangeboden. Na de propedeuse beheers je de Engelse taal op niveau B2 van het ERK. Ook leer je de beginselen van pedagogiek en vakdidactiek en verdiep je je in het doen van praktijkonderzoek. Deze modules worden in het Nederlands aangeboden.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Lerarenopleiding Talen - specialisatie Engels

De HBO-bachelor Lerarenopleiding Engels leidt je op tot tweedegraads docent. De moderne leraar is niet alleen de onderwijzer die kennis overdraagt en huiswerk en proefwerken nakijkt. Als docent heb je steeds meer een taak als coach. Je bent ook een mentor, een begeleider bij wie leerlingen aan kunnen kloppen als ze een probleem hebben. Dat maakt de functie enorm afwisselend. Want elke leerling is uniek. Aan jou de dankbare taak om hem te begeleiden en op een waardevolle manier aan zijn of haar opvoeding en toekomst bij te dragen.

De HBO-bachelor Lerarenopleiding Engels van LOI Hogeschool leidt je op tot tweedegraads docent. Na afronding van de opleiding ben je bevoegd om les te geven aan het VMBO, de eerste drie klassen van de HAVO en het VWO en het BVE-veld (beroeps- en volwasseneneducatie).In bacheloropleiding Lerarenopleiding Engels leer je niet alleen hoe je anderen kunt helpen om zo goed mogelijk in het Engels te communiceren, je leert ook hoe je leerlingen in hun taalontwikkeling kunt begeleiden en plezier kunt laten beleven met de Engelse taal. Vergeet even de onderwijzer van vroeger, anno nu ben je als docent veel meer een coach die leerlingen motiveert en enthousiast maakt voor het vak. Het werkveld staat o.a. door de vergrijzing te springen om praktijkgerichte docenten die inhoudelijk onderwijs aanbieden dat leerlingen aanspreekt. Dus de carrièreperspectieven zijn goed!

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top