HBO-bachelor Bouwkunde - specialisatie Procesmanagement

De opleiding Bouwkunde met als specialisatie Procesmanagement is bestemd voor iedereen die een managementfunctie in de bouwsector ambieert. Er wordt zowel een brede bouwkundige basis gelegd als uitgebreid aandacht besteed aan diverse managementvakken. Als bouwkundig ingenieur weet je de wensen en eisen van een opdrachtgever perfect te vertalen naar een concreet bouwwerk, rekening houdend met wettelijke en maatschappelijk eisen en budgettaire randvoorwaarden.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LAUDIUS - NHA

HBO Thuisstudie opleiding: HBO-bachelor Bouwkunde - specialisatie Procesmanagement

In deze zeer praktijkgerichte opleiding komen technische kennis en managementvaardigheden samen. Alle aspecten van het bouwproces komen aan de orde: vastgoedontwikkeling, projectontwikkeling, uitvoeren en onderhoud en beheer. Verder leer je door technische kennis oplossingen aan te dragen of te beoordelen en met managementvaardigheden alles op elkaar af te stemmen, het proces te overzien en op de juiste momenten bij te sturen.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top