HBO Bachelor Informatica - specialisatie Software engineering

De HBO-bacheloropleiding Software Engineering is een hoofdrichting van de brede bachelor Informatica. Dat betekent dat deze ICT-opleiding start met een brede oriëntatie op het vakgebied ICT. In de propedeuse doe je de basisvaardigheden op die je in elke ICT-functie nodig hebt. De hoofdrichting Software Engineering start in de hoofdfase.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Informatica - specialisatie Software engineering

De bacheloropleiding HBO Software Engineering is bestemd voor iedereen die een carrière in de ICT ambieert en zich hierbij wil toeleggen op het ontwerpen, bouwen en implementeren van ICT-oplossingen. Bovendien is deze bacheloropleiding zeer geschikt voor iedereen die al werkzaam is binnen de ICT, maar een volgende stap wil zetten in zijn of haar carrière of zich wil specialiseren in Software Engineering. Je behaalt een diploma met een hoge en duidelijk herkenbare waarde op de (internationale) arbeidsmarkt.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: « HBO Bachelor Informatica

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top