ICT

ICT

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als software engineer? Of droom jij van een carriere als IT manager? Dan is een opleiding uit de categorie HBO bachelor ICT precies wat je zoekt. Wie kiest voor een HBO bachelor opleiding uit de categorie ICT kiest voor een opleiding die voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen. Alle, in deze categorie, getoonde opleidingen zijn door het Ministerie van OCW erkend en voorzien van de belangrijkste kwaliteitsstempel: De NVAO-accreditatie. Dit betekend dat jij na afronding van de door jou gekozen opleiding verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma.

De bacheloropleiding HBO Informatica is een brede bachelor. Dat betekent dat de opleiding start met een brede oriëntatie op het vakgebied. Dé manier om tijdens je studie te bepalen welke richting bij je past. In de propedeuse doe je de basisvaardigheden op die je in elke ICT-functie nodig hebt. In de hoofdfase geef je richting aan je carrière en kies je een van de drie hoofdrichtingen: Software Engineering, Bedrijfskundige Informatica of Technische Informatica.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

.

De HBO-bacheloropleiding Software Engineering is een hoofdrichting van de brede bachelor Informatica. Dat betekent dat deze ICT-opleiding start met een brede oriëntatie op het vakgebied ICT. In de propedeuse doe je de basisvaardigheden op die je in elke ICT-functie nodig hebt. De hoofdrichting Software Engineering start in de hoofdfase.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top